Summer Wall

känner att...... Ne föresten, har ingen känsel i benet längre. Har arbetat i Erics kök, restaurangen ovanför willys, så om ni blir hungriga så kan jag rekommendera de stället! Kanske för att de är jag som lagar den *stolt*
Men ska faktist sattsa nu, hoppas bara de tkr jag är så bra att jag kan få sommarjobb där =)
Men iallafall nu bär de åt till Pims för en fika med Rebecca,Olivia( =( ) och anton! :D
Peace/manne
.
.
.
.

you complete me

.
.
.
.
Dagen spenderades med älsklingen idag, härligare dag än jag hade hoppades på.
Guuud vad jag gillar henne =)
.
.
.

surt!..

FANFNANFANFNANFANFNANFANFNANFANFNANFNANNAFNAFNAFNFAANF, missar danmark!!! spydde igårkväll, och hade kronisk huvudvärk i morses. vilken grym början på en dag, känner att jag lär ruttna hemma om jag inte ser någon idag! hade nyss ett samtal med hampus,dennis,hanna och agnes. De är på tåget till danmark just nu och jag skulle vart där. vilken grym dag (Y)
.
men kan inte säga att gårdagen var det =) att ta hand om min sjuka flickvän, är vad jag är specialiserad på. underbart (L)
.
.
Fick nyss 15 chips påsar av min morbror
och 16 dipppåsar, fan vad jag älskar honom nu <3
.
.
.
.

brukar klara sånt!

håller på att fritera lite, blir så jävla sugen på snabbmat alltså! inte undra på att USA blir fetare när de smakar så gott! känner att om jag släpper lös min plånbok så lär de mesta gå ut på Capri, som de en dag gjorde! Saknar dom tiderna. Men efter min måltid så väntar något sämre..
Ska ha utvecklings samtal, med LEIF. Lär inte bli gött någonstans, De ända de gör är att sitta o snacka skit om mig, och vad jag gör i skolan. Bättre blir de nog inte då han säger till mig varje dag i skolan att sköta mig när jag inte gör någonting! Men aja hoppas på det bästa =) Idag beställer jag några kläder iaf! eller ah när pappa kommer
SÄG VAD NI TKR OM DOM!
.
.
.
.

if you dont want to be our hoe we will show you the left blow!

.
.
Min absoluta bästa läsare:
.
Frågestund:
.
John nyström
han är en extrem Belg som gillar långa promenader längs stranden, mysiga hemmakvällar. Och när han inte snackar skit om syrianer så gillar han att dricka råa ägg.
Wu-tang clan member #1
han är inte direkt den man jiddrar med då han skickar halva sverige på en, skit jag o denna gossen har gjort allt från att hamna i bråk till att välta soptunnor (Y)
han är old school G från handels ghettot, där de finns människor som Big M till john.
riktiga MCs och belger.
.
.
.
första frågan:
Vad gör du för något john ?
- De senaste veckorna har jag pratat med mina belgiska, jag planerar inför en belgisk takeover i sverige. Samt att dela sverige i 2 sidor, West side som jag själv ska styra. Och East side som jag ska låta mina assyriska bröder att ta. Börjar bli jävligt tajt med alkaida så har umgåtts med dom det mesta på veckodagarna!
.
Okeeeey, Great (y) Men hur går det med kärlekslivet som en G ?
-Tjejer har jag inte tid med, ändå sen jag lät mina testiklar removas, så jag vill helst inte prata om det, fast innan den testikellösa tiden kom så dejtade jag jessica alba och megan fox Samtidigt!
.
Sista frågan! vad skulle du välja:
suga av mig eller slicka av Maj(commerce tanten) ?
- Suga av dig lätt fängelset har gjort mig till bög
och mina testiklar är borta och har ingen tunga kvar
så kan inta mycke annat välja
sug och svälj, trevlig helg
.
John hittar ni på facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=563738480&ref=ts
Msn: [email protected]
.
.
jag planerar inför en belgisk takeover i sverige.

kämpar på

är det jag som är inläggarN's pöjk? aja men det kommer nu i alla fall! vill bara säga att de var skit kul i lördags, allt från den galna bilturen till festen! lite stolt över att jag stod för musiken, hehe.
Känner att jag kan andas nu efter ett bra tag. har varit väldigt kvävt sen i morses. Men tar de i andra tag nu! ska kämpa för att göra allt till något underbart. inget annat jag siktar på, Allt.
Nu ska jag ta en lång, timmes dusch bara för att dra bort all svett man kan få av robin!
Peace
.
.
.
.

sweeeet

Dagarna går bara snabbare och snabbare! kunde svära på att jag gjorde ett inlägg igår, aja har för mig att även om det är knäppt så låter det väldigt positivt, JAA! Kan ju bara säga att som en grym egenskap så har jag äntligen arbetat seriöst på matten idag!
.
.
idag har dagen varit väldigt bra (Y) :
06.15
vaknade glad som solen, käkade en naturligt grym frukost med start müsli, mums!, fixade mig lite lätt
07:05
stod redo, fit for fight!. Och väntade bussen, följde morgonrutinen i skolan.
08:00 --> 11:00
skolan, chilla, tare lugnt.
11:00 --> 14:00
VÄNTA PÅ ELINA!
.
.
sen resten av dagen var det bara underbart! En dans på rosor utan taggar. <3
.
.
.
.
.

TAGGA SKOLA

Har man lovat att till inlägg så har man! Kan ju börja med att de där med tid för min familj existerar inte. istället så blev det först ett besök av Stina som åt mat med mig och kolla film, trevligt eftersom de var minst 1 år sen vi gjorde något. De var nog dags att träffa henne för att se vad som har hänt och uppdatera sig lite, yes! Sedan det mest efterlängtade besöket av Elina som gjorde mig sällskap till annat, mest för att skämta och vara taskig mot mig hela kvällen.. fast kan inte säga att jag inte tycker om det ganska mycket. För att sedan lämna mig här ensam. Men aja skola imårgon! Känns som jag blir den ända att säga det men:
FAN VAD GÖTT DE SKA BLI MED SKOLA!!
.
.
.
.
.
.


Var ett tag sen sist!

Har faktiskt tänkt på att skapa ett nytt inlägg varje dag jag inte har gjort det, kan väll skylla på att jag inte har varit hemma. Kan väll berätta att Från senaste inlägget så glömde Niclas säga att det var borta match.. så det blev att jag och John fick improvisera lite! Det blev smita in i äventyrs badet och bada istället. Vilket var minst lika skönt de.
sen på fredagen så tog jag hand om min väldigt sjuka flickvän, Det var underbart mysigt! Fast börjar bli en dålig vana att jag glömmer mina saker där borta, och att jag aldrig tar med mitt godis eller chips!! Fast de kan hon få av mig.
Sedan på lördagen så fira vi min farmors 80 års dag! även om de var jag och Matilda och Ola mina två äldre kusiner som var servitörerna hela kvällen, Fast på kvällen så åkte jag iväg till Dennis fest och, ah var så full att jag inte kommer ihåg något.... Fan va vilt de var! sjukt härligt ändå. Senare på söndagen så firade vi på morgonen min mormors 83 års kallas!! och efter det så behövde farmor mig och Matilda igen för att servera farmors äldre vänner. men de vara inte så länge. Eftersom på söndag så är det Robin Kevin Alex och Viktor på schemat! Fast vi blev lite fler denna gång då Johan, Karin och David också var här fast inte Alex. De var ju meningen att vi skulle basta men verka som ingen orkade det efter den första filmen: Master of the universe med Dolph Lundgren 1987. Kan ju bara säga att den var Fett grym! Var i alla fall härligt med allt sällskap.
Och till sist har vi igår då Jag först träffa Elina en stund tills jag gick till ett möte för att  sedan vara med Anton och Niclas heeela dagen! Dagen slutade fint med 3 musik videor med mig och Niclas, Väldigt trevligt fika med alla möjliga människor. Det var i alla fall en väldigt grym idé på en grym dag!
.
Så nu kan ni ju förstå varför jag har varit upptagen hela helgen, Och idag blir det att städa och för en gångs skull kanske spendera tid med mina lille bröder. Var ju ett tag sen sist, runt 10 års åldern kanske. Blir ju inte så ofta längre man hinner göra det.
Aja dags o börja TAGGA då! / peaaaace
.
.

Yes

har ni någonsin haft det att ni vaknar upp med en låt i sitt huvud, men ni hinner aldrig lyssna på den under hela dagen och ni fortsätter bara tänka på den, att man inte kan slappna av förens man hör den?
har haft det heela dagen tills nu. de känns underbart kan jag bara säga.
Dagen har vart bra för övrigt, bara att jag haft samtal med rektorn nu om en liten incident! men den är äntligen slut o de känns ju bara underbart, och nu ska jag kanske dra till gymmet för att sedan kolla på niclas innebandy träning (Y) och när man ska gå för att kolla match så är ju livet bara heelt oseriöst eller ah beror ju på vilken innebandy match man kollar på höhö. Fast dagen är inte slut än så kan ju hända fler saker! =)
.
.
.

Dagen tog en vändning när jag såg daniel mamo.. Den blev underbar

känns som evigheter sedan jag la in ett inlägg! kan ioförsig skylla på att jag haft läxor som har tagit mesta delen av mitt liv! som exempel igår då jag satt som vanligt dagen innan och försökte tenta av ett hemprov, där satt jag då från halv 4 till halv 1 på kvällen!  Men nu när det är färdigt så kan jag börja fokusera på mitt liv igen, och har redan börjat planera in framtiden:
.
- DANMARK med vanilla o andra sköna människor, krogen,donken,danska ölkorvar och träffa danska människor!
- Försöka hitta jobb, ska bara börja med min CV som jag inte ens vet hur man ska skriva
- sova hos Elina på onsdag!
- köpa ny parfym, lär behöva de snart!
Känns bara så gött att man kan börja fokusera på nåt man tkr om igen, speciellt de där med elina (y)
.
.
men nog om framtiden och mer om idag. Heelt underbart att pappa vet hur man bakar scones, Heelt underbart med varma scones och smör o sylt till frukost. blir nästan lite hungrig. Sen var jag i skolan o njööt över ännu en bra dag i skolan, efter de åkte jag hem för att äta pizza och göra mig iordning för att spendera dagen med Johan otterborg, Har alltid kul med den grabben, speciellt när han har pengar höhö
Efter kärleksrundan med johan så åkte jag till rese för att vänta på bussen, då stod han där. Vacker och den där manliga utstrålningen, kunde bara vara en människa, Daniel Mamo.
haha sjuktskön människa!
.
.
Går bara uppför nu <3

en del av rummet alla tkr om

ALLA SOM GILLAR FREDAGS MYS!
.
.
gå in på http://www.mysfredag.se/
.
där har dom alla tips för en perfect fredag med allt från recept till spotify spellistor samt ideer om en helt, underbar fredag!
bara att gå in!
.
.

myslördag!

Efter allt som hände igår så väger jag över att det var bra! och ah väldigt intressant, de riktiga pluset var allt skönt folk! var en riktigt bra blandning, fast var på gränsen till ett syrianskt bröllop. Tur att vi inte kom till den gränsen, allt som fattades var gamla utlänningar och ringdans med Wael Kfouri sen ahh. Men idag är en heelt annan dag, med heeeelt andra planer! ska först äta pizza från Capri! probebly the best pizza place in the world! sen städa lite sen ska jag spendera kvällen och natten med sötnosen, Blir en riktig mysig dag. Kan inte bli bättre <3


Mannes TeeParty

Dagen är gjord av förändringar från det vanliga, vill säga att de kändes gött. Kanske tom blir en möjlighet i framtiden, de jag vill få fram är :
- De är O K att inte bry sig om hur man klär sig, de man ska bry sig om är hur mjukt o skönt det är! mjukis linne o en tjock tröja är bara rätt.
förutom den förändringen så har jag haft te party hemma hos mig ikväll, fan va bögigt det låter men det är inte bögigt! vi kollade på film o drack te. ungefär lika bögigt som om Pims hade satt upp en TV och man kollade på den medans man drack te. Vilket är så straight de kan bli!
Men de var iaf min dag idag, inte så mycket mer att dela med sig om, eftersom man kanske inte skulle vilja veta om min personliga hygien just nu, NEE!
.
.
Imårrn så ska jag iaf Studera! vilket händer en gång varje år ungefär, men har man hemprov o ska arbeta upp det sista dagen så ska man, känner bara att jag är i säkra händer tack vare Gunnar hallingberg Lövoll. Jag älskar dig djupt och vill inte förlora dig. Fan vad jag gillar smarta människor, känns så rätt med er, tur att man är en av er.
men ska
Date'a Dush'en Nu, peace/ emmanuel
.
.

RSS 2.0