badade nyss

kung fu panda!
är titeln på filmen jag ska kolla på nu. Och finns det någon som inte tkr att denna filmen är bra så är det ju ingen vettig människa!
känner att jag kan behöva en filmkväll efter denna extremt tråkiga dag, har aldrig vart så trött i hela mitt liv. känns som om hela skolan har en barriär som ständigt suger kraften av mig. Men nu ska jag trycka på play igen för att mysa ner mig i en soffa i stöpen och kolla färdigt på filmen. Känner av att jag behöver sova tidigt efter det om jag ska ha några krafter kvar efter skolan!
.
.
.
.
peace

can you handle one of theeees ?

Känner att om jag ska vakna upp så här trött 178 skoldagar till så kan jag nog tänka mig skolka i framtiden! håller på att förmultna här! Vad aktiv man känner sig ändå, 2 inlägg på 7 timmar!
.
.
.
har inte fattat mitt schema ännu, antingen börjar jag 10 eller så börjar jag 8a. Får köra det säkra kortet och åka till skolan hur som hellst.
.
.
Vad ska ni göra på matfestivalen ?
.
.
.


dagar inför starten på min blogg: 0 dagar

waka waka nu kör vi!
.
.
kom nyss hem efter att jag spenderat en mysig dag hos min trolovade tjej elina, blev att steka pankakor åt henne, blir nog aldrig förvånad när de slutar med att det är jag som alltid får göra maten åt henne! men hey thats life.
sedan blev det en mysig fika stund med johan på pims, med anton. fan vad kul det blev att prata mina favorit serier på tv; family guy, scrubs, how i met your mother samt south park<3
.
.
tänkte sammanfatta mitt sommarlov på nästa inlägg av bloggen eftersom jag är trött, så då har ni något och se fram emot mina kära läsare!
Idag var min första dag på västerhöjd efter mitt långa, ibland för långa sommarlov, var kul och träffa alla i klassen, många ansikten man kände igen från förra terminen. Inte så att direkt alla kör extream makover på 2 månader eller hur?
Var på stan idag oxå med mirhad och john det blev ett billigt cheap monday linne & mössa samt en kallsong! trevligt att köpa nya saker men när den stora löningen kmr så blir de nog mera!
.
.
MÅSTE ÄVEN SÄGA ATT JAG ÄR BESVIKEN PÅ 3orna!
vad fan hände med nollningen & skriken ?!
.
.
.

RSS 2.0